Aanmelden | Wachtwoord vergeten
Uw winkelwagen is nog leeg.

Handgemaakte dansschoenen

Wist je dat de dansschoenen welke wij verkopen handgemaakt zijn? Zij worden door vakmensen met veel zorg gemaakt.

Doordat onze schoenen niet goedkoop en machinaal in elkaar gezet worden kun je altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De dansschoen is speciaal ontworpen voor het dansen. Je kunt het vergelijken met een echte sportschoen. Dansschoenen moeten licht en flexibel zijn voor een goede bewegingsvrijheid. In vergelijking met een normale (straat) schoen hebben dansschoenen een zachte flexibele suède zool welke zorgt voor een goede balans tussen grip en gladheid. 

Van zowel voeten als schoenen wordt nogal wat gevraagd tijdens het dansen. Dansschoenen moeten daarom een ​​perfecte pasvorm hebben en comfort bieden. Voor zowel de voeten als de schoen is dit een must. Een schoen welke niet goed zit kan minder lang mee gaan maar kan ook voor andere (voet) problemen zorgen. Tevens is het dragen van dansschoenen gezonder voor het hele lichaam. Denk bijvoorbeeld aan knieën en heupen en rug.

Er zijn diverse verschillende leesten en pasvormen om voor iedere voet de juiste schoen te vinden. Er wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe modellen maar ook aan verbeteringen zoals bijvoorbeeld het draagcomfort. Zo zijn er b.v. ook “comfort dansschoenen”. Met speciaal voetbed.

Wij helpen en adviseren je graag!