Aanmelden | Wachtwoord vergeten
Uw winkelwagen is nog leeg.

Fake Bake Flawless Darker

€ 32,50 (incl. btw)
Fake Bake Lotion 170ml

 

Zorgt ervoor dat de huid een donkere kleur krijgt die lang zichtbaar is. De tan is makkelijk aan te brengen en droogt binnen 5 minuten en is daarom ook erg geliefd. De tan blijft zo ongeveer 5 dagen zitten en vervaagt geleidelijk. Deze zelfbruiner bevat een guide colour, hierdoor kun je direct zien waar je al gesmeerd hebt en nog moet smeren. De uiteindelijke kleur ontwikkeld zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Gebruiksaanwijzing: Breng de tan ’s-Avonds aan, laat het de hele nacht goed intrekken en spoel de guide colour af met het douchen. De zelfbruiner wort geleverd met een professionele handschoen.

Fake Bake is hét toonaangevende self-tan merk uit het Verenigd Koninkrijk dat veelvuldig gebruikt wordt in professionele salons door het hele land.

Prettige geur! Transpiratie proof.

Over het gehele lichaam te gebruiken,ook het gezicht.

Door het ontwikkelen van botanische ingrediënten zijn deze producten vrij van parabenen en kunstmatige conserveringsmiddelen. Deze specialiseerde self-tans bieden daarnaast nog eens extra voordelen welke veroudering, cellulitis en oxidanten tegengaan.

 

Toevoegen Stel een vraag